ens


 

Onze Vintage Specials:

 

griezelen

 


Vintage Halloween

Vanaf de maand oktober kan je bij ons een heel gamma aan kinderanimatie boeken in het thema Vintage Halloween!

 • Vintage griezelcorner
 • Halloweentocht

 • Halloween randanimatie
 • Halloween knutselworkshops

 • Waarzegster in griezelcaravan
 • Halloween Kids show "Trick or Treat"

 

 

sint

 


Vintage Sinterklaas & Zwarte pieten

Ook onze sinterklaas en zwarte pieten animatie, staat in het teken van vintage en retro. Denk oude spelletjes en kinderliedjes, fluwelen kostuums en retro decors. Denk kaatseballen en banketletters. Denk gezellig en met een groot kinderhart.

Ons aanbod:

 • Sinterklaasshow "Miet, de witte piet goes vintage"
 • Sinterklaasshow "De koekjesfabriek"
 • Sinterklaasshow "De jaren stillekes"

 • Intrede van de Sint en zijn pieten

 • Thuisbezoekjes van Sint en piet
 • Oude kinderspelen namiddag

 • Sinterklaasworkshops

 

kerst

 

Vintage Kerstmis en Oudejaar

Kerstmis en Oudejaar, dat vieren wij in vintage stijl.

Met oude postkaarten en kleefsneeuw om sneeuwmannen mee te maken, met jinglebells op de achtergrond en pakjes onder de boom!

 • De vintage kerstshow
 • Intrede van de kerstman en/of het kerstvrouwtje
 • Theater: Het kerstvrouwtje vertelt oude kerstverhalen...

 • Knutselworkshops in het thema 'Kerstmis' of 'Nieuwjaar'

 

Andere specials

 

 


Waarzegster Madame Madou (for kids only!)

E&S heeft een nieuwe medewerkster: Madame Madou...

Deze mysterieuze waarzegster for kids, legt de kaarten en voorspelt wat de toekomst voor jou zal brengen op het vlak van vriendjes & vriendinnetjes, familie, school & vakantie.Spannend hoor!

Wij zorgen voor een aangeklede tent, wierook, aangepaste muziek, tarotkaarten, en natuurlijk: Madame Madou in waarzegster outfit!

Madame Madou komt heel graag de toekomst voorspellen op jouw Halloween event! Een echte aanrader!

 

speeltuin

 


Mobiele Peuterspeeltuin!

Voor de allerkleinste kids kan je nu bij E&S een kleine, mobiele peuterspeeltuin huren. Met of zonder begeleiding van één van onze animators of clowntjes.

De speeltuin kan zowel binnen als buiten opgesteld worden en bevat oa. enkele glijbaantjes, 6 schelpen te vullen met water, zand of ballenbad, zandof waterspeelgoed, wipjes, peuterfietsjes, kegelspel, tafeltjes met peuterstoeltjes, kleurplaten en wasco's, tententunnels, ballen, puzzelmatten, enz...

Je kan de peuterspeeltuin nog uitbreiden met een Cosy Baby Corner!

 

goochelen

 


Goochel Workshop

Onze coole goochelaars leren de kids enkele trucjes, zodat ze daarna zelf een heuse goochelshow kunnen opvoeren!

Kies je voor Christoffel dan kies je voor humor, kleur en doldwaze grappen!

Kies je voor Christella dan kies je voor een vintage goocheldoos!

 

bos

 


Het Bospiraten Spel

Op verschillende locaties in Limburg, maar ook elders, mits goede afspraken op voorhand, verzorgen wij een avontuurlijk Bospiraten Spel midden in het bos.

Dit supertoffe bosspel is geschikt voor verjaardagsfeestjes van kids vanaf 5 jaar, maar is ook de ideale animatie voor een familiefeest of een avontuurlijk bedrijfsfeestje van max. 30 personen.

Het spel duurt ongeveer 2 uren en wordt begeleid door 2 of 3 animators.

 

percussie

 


Percussie workshop "Tussen de soep en de pattatten"

Onze animator laat de kids vooral heel veel experimenteren, maar zorgt er toch voor dat ze samen tot een mooi, ritmisch eindresultaat komen!

Bovendien werken we niet alleen met bestaande instrumentjes, maar mogen de kids naar hartelust slaan met eenvoudige stokken op cementkommen, emmers, potten en pannen, enz!

 

 

glamour

 

Glamour & Glitter Party!

Speciaal voor jonge meiden vanaf 7 jaar, is er nu de Glamour & Glitter Party! Ideaal voor een verjaardagsfeestje, maar ook geschikt als totaalconcept voor kidsparty's en fuiven! Wat mag je verwachten?

Glamour outfits en accessoires (denk maar aan boa's, chique hoeden, juwelen, handschoenen, netkousen, jasjes, enz...), Glamour & Glitter uitnodigingen voor je feestje, een Glamour haar- & make-up sessie, toffe muziek, een catwalk les (we leren je lopen als een echt model!) én....
een heuse fotoshoot!

Na afloop sturen we je een cd-rom met alle foto's! Leuk om aan je vriendinnen te laten zien! Wedden dat iedereen naar jouw Glamour & Glitter Party zal willen komen?

 

hairstudio4kids

 

Hair Studio 4 kids & Disco Hair Studio

Onze coole kappers bezorgen ieder kind een fantastisch kapsel, helemaal in het thema van jouw party! Zo kan je kiezen tussen feestkapsels, zomerkapsels met vlechtjes en kraaltjes, griezelkapsels, enz... Wij zorgen voor een chique kappersstudio met kapperstafel, stoelen, spiegels en alle nodige attributen.

Onze Disco Hair Studio is een echte eyecatcher voor elk event en de ideale randanimatie op een Disco Party of een Foute Party!

Wil je graag een blijvende herinnering aan de fantastische kapsels die onze hairdressers ineen toverden, boek dan een extravaganza fotoshoot bij de Hair Studio! We bezorgen je dan na afloop van je party, een cd-rom met alle foto's!

 

moordspel

 

Moordspel

Voor volwassene en tieners vanaf ca. 16 jaar, die houden van avontuur en spanning, is er nu het E&S Moordspel! De perfecte animatie voor een teambuildingsavond, een tienerevent of een verjaardagsfeest!

Je ontvangt van ons een brief of een dvd met de nodige instructies en informatie. Er is een moord gepleegd en jullie moeten de dader zien te ontmaskeren! Was het de dikke zakenman of de dorpsgek? Of misschien wel de visboer met zijn scherp mes of was het toch de barones?

Door middel van allerlei opdrachten en spelletjes, geraken jullie steeds dichter bij de waarheid...maar pas op...één van jullie teamleden zou wel eens een spion kunnen zijn....SPANNEND!

Het spel wordt geleid door Generaal-Commandant Du Fin van de politiezone Brussel Noord en door een erg verdachte Butler...